Nyheter

Lekplatsen

Rådjursparken kommer öppnas under vecka 40, så snart kan barnen äntligen få leka tillsammans i vår nya lekpark😊

Boka den 21 oktober!! Det är då dags för höstens städdag, då ska vi tillsammans snygga till våra gemensamma ytor i samfälligheten. Vi ses vid trädgårdsförrådet klockan 10, där styrelsen delar ut instruktioner för vad vi ska göra under dagen. Klockan 13 kommer vi äta pizza tillsammans vid vår nya lekplats, så passar vi på och inviger lekplatsen tillsammans😊.

Vi planerar för att smarparkering ska ta över administrationen för hyra av extra parkering och elstoplar från den 1 november, mer information kommer. Smartparkering tar över bevakning av området den 1 oktober, det är då det företaget ni kontaktar om ni har frågor/vill överklaga p-böter.

När det kommer till laddboxfrågan för laddning av elbilar har smartparkering projekterat detta arbete sedan en tid tillbaka och i dagsläget inväntar dom kommunens medgivande att gräva. Detta för att kunna leverera den kraft som är nödvändig för samtliga laddboxar. Ett medgivande från kommunens sida kan variera och svårt att sätta ett datum tyvärr. När dom har fått ett klartecken från kommunen så kan arbetet ca 6-8 veckor. Så fort dom har fått godkännandet så kommer dom meddela oss skyndsamt, så håll koll på denna sida så uppdaterar vi informationen.

Med anledning av att vi tecknat avtal med Smart Parkering för att sköta administration av uthyrning av p-platser och motorvärmare så måste vi göra följande ändring av avtalet mellan Er och föreningen gällande avtal för extra parkering och elstolpar: ”Från och med 2023-09-01 råder 1 månads ömsesidig uppsägningstid.” Detta för att övergången till Smart Parkering och nya moderna motorvärmarstolpar ska bli så smidig som möjligt.

Trädfällning pågår fortfarande i området, det är några träd kvar som ska tas ner, men snart är det arbetet klart.

Preliminära datum för styrelsesammanträden 2023 är den 14/6, 5/9, 12/10, 10/12 för att anmäla frågor till mötena så mailar ni dom 14 dagar innan mötena till info@viltpasset.se

Vi uppdaterar vår hemsida, vi vill gärna ha era synpunkter på vad ni saknar på hemsidan, maila alexandra@viltpasset.se och caroline@viltpasset.se om ni har några idéer.

Förra sommaren hade vi stora problem med stora feta råttor i området, OBS! vi har haft det även denna sommar då sopor slängs i området.

För att inte få samma problem i år så behöver vi alla hjälpas åt, Släng inte matrester och sopor ute. Ställ inte soppåsar utanför soprummet. Stort tack på förhand!